Sökmotoroptimering – SEO

SÖKMOTOROPTIMERING / SEO

SEO är idag en naturlig del i ett företags marknadsföringsstrategi och alla vet hur viktigt det är att synas i sökmotorernas resultat. Lika självklart som det är för kunden att söka efter tjänster och produkter på Google är det för företag att använda sökmotoroptimering för att skapa kontaktytor mot sina kunder. Genom att sökmotoroptimera din webbplats kommer den listas högre och synas för fler potentiella kunder. Vi jobbar tillsammans med ditt företag för att hitta en balans och relevans som leder rätt besökare till hemsidan. Det gäller inte bara att öka trafiken till hemsidan – det ska också vara relevans i sökträffarna för att leda kunder dit. SEO handlar lika mycket om lönsamhet som att bara synas. Vi hjälper dig att få ut maximalt av investeringen då SEO ofta är en mer kostnadseffektiv lösning än andra typer av marknadsföring. Gjort på rätt sätt leder mer trafik till fler slutförda affärer.

SEO / Sökmotoroptimering made by Borås & Konvertex

Med vår gedigna erfarenhet gör vi en analys utifrån vad ni som företag vill visa upp kombinerat med vilka sökord som flitigt används av potentiella kunder. Rangordningen av hemsidor hos sökmotorer som Google sker automatiskt utifrån vissa algoritmer och genom att jobba med hemsidans struktur, innehåll och exponering blir den lättare att hitta samtidigt som användarens upplevelse står i fokus. Vi kan stötta dig i att bygga en stabil grund för nytt innehåll med sökord som gör innehållet synligt snabbt eller hjälpa dig uppdatera befintligt innehåll för att optimera det. Rätt sökord och fraser leder besökarna fram till hemsidan där layout och användarvänlighet är viktigt för att få en bra konvertering. Vi ser även till detta för att få en effektiv helhetsbild när vi arbetar fram en plan för att göra hemsidan både mer synlig och mer attraktiv.

Sökmotoroptimering är en ständigt pågående process där vi hjälper dig att hålla din hemsida uppdaterad genom analyser och kunskap om det senaste inom SEO. Konkurrensen är hård idag och med ett större mobilt användande är kraven nu allt högre på hemsidor för att de ska synas bra och nå rätt publik. Tillsammans tar vi fram en plan anpassad för att få just din webbplats att ranka högre hos sökmotorerna. Med långsiktigt arbete och bra planering ger det över tid ett positivt resultat. Genom att analysera trafikflöden kan vi se vilka dina kunder är och kan lägga upp en strategi för att nå dem bättre. Vi kan hjälpa dig att gå från att vara anonym på internet till att synas där dina kunder finns.

Kommentarer inaktiverade.